SISTEME DE SECURITATE

Securizeaza prezentul – Protejeaza viitorul!

TIPURI DE SISTEME DE SECURITATE

Sisteme de detectie si alarmare la efractie

Sisteme de control acces si pontaj

Sisteme de detectie si semnalizare la incendiu

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de interfonie si videointerfonie

MCGM -Tech

Securizeaza bunurile si valorile proprii, asigura linistea casei si familiei tale cu solutiile fiabile de securitate. Protejeaza viitorul cu noile tehnologii testate si configurate de catre proprii specialisti. Asigura facilitati pentru detinerea controlul complet al sistemului de securitate  prin intermediul telefonului mobil.

Sisteme de detectie si alarmare la efractie

Sistemele de detectie si avertizare la efractie au capacitatea de a transmite informatii de defect, alarma, lipsa tensiune de alimentare catre un dispecerat central prin intermediul unui comunicator, suportul de transmisie fiind linie telefonica sau comunicatie GSM (GPRS). Ele sunt proiectate pentru a identifica tentativele de efractie la nivelul perimetrului definit. 
Servicii oferite: consultanta, proiectare, instalare, configurare, instruire si mentenanta.

Sisteme de control acces si pontaj

Sistemele avansate de control al accesului in obiective ce permit setarea drepturilor fiecarui utilizator, acces pe baza de cartela de proximitate, tastaturi si / sau cititoare biometrice pot fi integrate cu automatizari precum bariere, turnicheti si sisteme de taxare parcare.
Oferim solutii de consultanta, proiectare, instalare, configurare, instruire si mentenanta

Sisteme de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video au devenit, cu timpul, o componentă cheie pentru asigurarea siguranţei și securităţii pentru foarte multe organizaţii. O dată cu creşterea riscului de securitate, nevoia de monitorizare video și de înregistrare a evenimentelor a devenit din ce în ce mai importantă. Ca rezultat multe organizaţii implementează astfel de sisteme pentu o gamă largă de aplicaţii și nu doar în domeniul strict al sistemelor de securitate.

Sisteme de interfonie si videointerfonie

Sistemele de videointerfonie sunt o componentă esențială a unui sistem de control acces. MCGM instalează videointerfoane digitale IP de la producători de renume, precum Hikvision, Dahua și KMW. Acestea permit nu doar comunicarea vocală între postul exterior și cel interior, dar și transmiterea în timp real a imaginilor, grație unei camere video. Astfel, se obține un grad sporit de siguranță, deoarece proprietarul poate vedea cine dorește accesul în clădire sau în locuință.

Sisteme de detectie si semnalizare la incendiu

 Asigura detectarea incendiilor atât pe căile de circulație pentru funcționarea normală a construcțiilor, cât, mai ales, în spațiile și încăperile auxiliare, precum și în acele încăperi în care incendiul ar putea evolua nestânjenit, fără a fi observat în timp util;

Securizeaza prezentul – Protejeaza viitorul!

Contact